TRANSPORTmessa 2019

           
Etter ønske fra de aller fleste av utstillerne er det nå besluttet å arrangere transporter annet hvert år, fra 2019 og fremover. Dette for at de ønsker å redusere sitt eget kostnadsnivå som utstillere. Med dette arrangerer vi transportmesser de årene som ikke Elmia/IAA Hannover - altså ingen konkurranse mellom disse messene. Enten man er utstiller eller publikummer.


NYTT 2019: det blir vesentlig bedre og flere spisefasiliteter under selve transportmesse, men også i trailerparkeringen for de som overnatter der i løpet av messehelgen.

NYTT 2019: det blir i tillegg til shuttlebussene på Gardermoen mellom hovedflyplassen/ flyplasshotellene/messearenaen/trailerparkeringen også blir satt opp busser mellom flyplasshotellene/trailerparkeringen og Oslo sentrum, gjeldende både fredag og lørdag kveld. Det blir to avganger til Oslo på kveldstid og to avganger tilbake fra Oslo sein kveldstid/nattestid. Med dette kan våre messegjester og utstillere bo rimelig på Gardermoen og allikevel oppleve hovedstaden - selvfølgelig er dette gratis som for alle våre andre bussruter i forbindelse med transportmessa.

Hoteller
Her er hotellene det vil gå gratis shuttlebusser til/fra messeområdet. Gjelder også for shuttlebussene som går til/fra Oslo sentrum sein kveld/nattestid:

Mer informasjon på denne siden kommer her etter hvert.

Noe du lurer på? Kontakt arrangementansvarlig Bjørn Magnussen